Anna Stadling föräldrar

anna stadling föräldrar - Anna Stadling (född 11 juli 1970 i Sundsvall, Sverige) är en svensk sångerska och musiker. Hon är medlem i bandet Hovet, där hon bidrar med bakgrundssång och spelar gitarr.


0

anna stadling föräldrar – Anna Stadling (född 11 juli 1970 i Sundsvall, Sverige) är en svensk sångerska och musiker. Hon är medlem i bandet Hovet, där hon bidrar med bakgrundssång och spelar gitarr.

Hon har också samarbetat med Idde Schultz och Staffan Hellstrand i olika projekt tidigare. Hon har haft ett antal hitlistor i sitt hemland Sverige.

anna stadling föräldrar
anna stadling föräldrar

Hon föddes den 11 juli 1970 i Sundsvall, som är en liten kommun i Västernollands län och den 21: e folkrikaste staden i landet efter befolkning. Av personliga skäl gillade Anna Stradlings föräldrar inte att dela information om sin dotter med allmänheten.

Anna är medlem i det svenska rockbandet Hovet, som blev populärt som reservband för sångaren Lars Winnerback.

Det bildades officiellt 2003, och de har sedan gett sig ut på ett antal konsertturer, samt spelat in ett antal låtar med Winnerback.

Stadling hade också möjlighet att dela scenen med ett antal andra artister, däribland Staffan Hellstrand och Idde Schultz, som var tidigare medlem i hennes band Hovet.

Under hela sin karriär har hon uppnått oöverträffade framgångar på de svenska musiklistorna.

anna stadling föräldrar
anna stadling föräldrar

Paret har varit gift i nästan 17 år och har en 7-årig son. De har också upplevt en stor livskris som ett par, som de delade med sin son. 2015 avslöjade de att de båda hade fått diagnosen cancer och att de båda hade genomgått en framgångsrik större operation.

anna stadling föräldrar

anna stadling föräldrar

Inte bekräftat än


Like it? Share with your friends!

0
gamingforum