Dag Tolstoy Föräldrar

Dag Tolstoy Föräldrar - Under pandemin slog Dag Tolstoy, 28 år, igenom med åska och en krasch. När människor var i desperat behov av underhållning gav Dag Tolstoy dem roliga videor på sina sociala medier. I skrivande stund har han 164 000 Instagram -följare och lika många TikTok -följare.


0

Dag Tolstoy Föräldrar – Under pandemin slog Dag Tolstoy, 28 år, igenom med åska och en krasch. När människor var i desperat behov av underhållning gav Dag Tolstoy dem roliga videor på sina sociala medier. I skrivande stund har han 164 000 Instagram -följare och lika många TikTok -följare.

Dag Tolstoy Föräldrar
Dag Tolstoy Föräldrar

Dag Tolstoy om ämnet kändis
Han blev först medveten om kändisen under hösten, när en plötslig tillströmning av människor närmade sig honom i stan och bad att få ta med sig selfies.

  • Efter det hade jag ett tydligt intryck av att “okej, folk vill fota med mig, det är trots allt fett”, säger Dag Tolstoy.

Att få bekräftelse och uppmärksamhet har alltid varit viktigt för honom, och detta var ett av hans främsta mål när han började använda sociala medier.

  • Att vara välkänd och ha en stor plattform har ett i sig självt värde. Sedan tycker jag om att få uppmärksamhet enbart av andliga skäl, som jag har gjort sedan jag var barn. Jag har alltid tyckt om att visa upp en show.

När det gäller sann kärlek kan det vara svårt.
Att vara känd, å andra sidan, har också sina nackdelar. Med sina egna ord tror Dag Tolstoy att kändis har komplicerat hans kärleksliv.

  • Det finns två distinkta kärleksliv, ett som är mer på djupet och ett som är mer ytligt. Ytnivån är att föredra. Men på grund av denna djupare kärlek är dagens omständigheter lite svårare.

När du säger “ytligt kärleksliv”, vad menar du egentligen?

  • Jag har bråttom, älskling.

För att uttrycka det på ett annat sätt, är de engångsbruk?

  • Haha, det stämmer. Dessutom, träffa nya människor och göra andra saker hittills.

Dag Tolstoy är fast besluten om att inte fördjupa sig i kärlekens djup av en specifik anledning:

  • Det är många upp- och nedgångar. Han beskriver situationen som “lite kaotisk just nu”.

Intresserad av att försöka vara värd för en fest
Musikern har haft ett intresse för musik sedan tonåren och har alltid drömt om att ha en egen musikkarriär. Men han kommer inte helt att överge sina sociala medier och roliga videor för att fokusera på musiken.

  • Nej, jag fortsätter att använda Instagram och TikTok istället. Musiken kommer sannolikt inte att ta någon större del av min tid.

Han hoppas kunna prova värdrollen i framtiden, och som ett resultat vill han släppa ännu mer musik under tiden.

  • Efter det kommer jag troligen att börja koda och skapa några appar till hösten.
Dag Tolstoy Föräldrar
Dag Tolstoy Föräldrar

Men skulle du inte vara villig att lägga dina pengar på en konstnärskarriär?

  • Ja, men jag kan lägga pengar på det utan att behöva anstränga mig mycket. Eftersom det är lite mer nördigt är kodning ett bra komplement till de andra ämnena.
  • Det faktum att jag inte vill vara en professionell lekman och att bli utsatt för hela världen i allt jag gör är att jag inte tror att det är bra för min hälsa. Som ett resultat är det fördelaktigt att ha ett annat engagemang som är mer inåtblickande. Enligt Tolstoy är kodning en typ av kod.
Dag Tolstoy Föräldrar

Like it? Share with your friends!

0
gamingforum