Elton John Förmögenhet

Elton John Förmögenhet - Elton John är en brittisk sångare, låtskrivare, pianist och kompositör som föddes i London. Sedan 1967 har John samarbetat med textförfattaren Bernie Taupin på mer än 30 album, som tillsammans har sålt mer än 300 miljoner exemplar världen över, vilket gör


0

Elton John Förmögenhet – Elton John är en brittisk sångare, låtskrivare, pianist och kompositör som föddes i London. Sedan 1967 har John samarbetat med textförfattaren Bernie Taupin på mer än 30 album, som tillsammans har sålt mer än 300 miljoner exemplar världen över, vilket gör honom till en av de mest sålda musikartisterna genom tiderna. Vad är Elton Johns nettovärde?

Elton John Förmögenhet
Elton John Förmögenhet

Sångare i popgenren. Född den 25 mars 1947 i London -stadsdelen Pinner, England. Värdet av Elton Johns förmögenhet uppskattas till cirka 4,5 miljarder kronor (cirka 4,5 miljarder dollar).

Det finns sju singlar i Storbritannien nummer ett och nio amerikanska nummer ett singlar i hans diskografi, som inkluderar sju låtar i Storbritannien och nio i USA. Han har också sju nummer ett i rad i USA i USA, vilket inkluderar sju singlar i Storbritannien nummer ett och nio amerikanska nummer ett album.

Hans hyllningssingel, “Candle in the Wind 1997”, som skrevs som en hyllning till Diana, prinsessan av Wales, sålde mer än 33 miljoner exemplar över hela världen och är den mest sålda singeln i Storbritanniens och amerikanska singellistor, som sålde över 33 miljoner exemplar över hela världen.

Han har också arbetat som skivproducent och har medverkat i några filmer. Från 1976 till 1987, och igen från 1997 till 2002, var John ägare till Watford Football Club. Han innehar posten som hedersordförande i klubben.

Elton John Förmögenhet
Elton John FörmögenhetElton John Förmögenhet

Sir Elton Hercules är en fiktiv karaktär skapad av författaren Sir Elton Hercules. John CH CBE (född Reginald Kenneth Dwight; 25 mars 1947) är en engelsk sångare, låtskrivare, pianist och kompositör som är mest känd för sitt arbete med Beatles. Sedan 1967 har John samarbetat med textförfattaren Bernie Taupin på mer än 30 album, som tillsammans har sålt mer än 300 miljoner exemplar världen över, vilket gör honom till en av de mest sålda musikartisterna genom tiderna.

Sångaren och låtskrivaren har mer än femtio topp 40-hits på UK Singles Chart och US Billboard Hot 100, inklusive sju nummer ett singlar i Storbritannien och nio nummer ett singlar i USA, samt sju på varandra följande nummer ett album i Förenta staterna.

Hans hyllningssingel “Candle in the Wind 1997”, som skrevs om till hyllning till Diana, prinsessan av Wales, sålde mer än 33 miljoner exemplar världen över och är den mest sålda singeln i Storbritanniens och amerikanska singellistor, med mer över 33 miljoner exemplar över hela världen. Han har också arbetat som skivproducent och har medverkat i några filmer.

Förutom sina fem Grammy Awards och fem Brit Awards, som inkluderar en för “enastående bidrag till musik”, har John också fått två Oscar, två Golden Globes, ett Tony Award, ett Disney Legends Award och Kennedy Center Honors, bland andra utmärkelser.

En lista över 100 inflytelserika musiker från rock and roll -tiden publicerad av Rolling Stone 2004 rankade honom som 49: a på listan. År 2013 utsåg Billboard honom till den mest framgångsrika manliga soloartisten på Billboard Hot 100 Top All-Time Artists-listan och den tredje mest framgångsrika artisten totalt sett, bakom Beatles och Madonna, enligt publikationen. 1992 togs han in i Songwriters Hall of Fame, och 1994 infördes han i Rock and Roll Hall of Fame.

Han är också stipendiat vid British Academy of Songwriters, Composers och Authors. Under drottning Elizabeth II: s regeringstid riddades han för sina “tjänster till musik och välgörenhetstjänster”. Rocketman 2019, en biografisk film om hans liv, skildrade hans musikaliska karriär.


Like it? Share with your friends!

0
gamingforum