Erik Ridderstråle Familj

Erik Ridderstråle Familj - Erik Ridderstrle, 20, dödade Anna, 25, i sitt hem i Karlstad, med bara händerna och ett provisoriskt skydd.


0
Erik Ridderstråle Familj
Erik Ridderstråle Familj

Erik Ridderstråle Familj – Erik Ridderstrle, 20, dödade Anna, 25, i sitt hem i Karlstad, med bara händerna och ett provisoriskt skydd.

Detta bekräftades av tingsrätten, som dömde honom till 11,5 år bakom galler.

Åklagaren vill nu se att han döms till betydligt längre fängelsestraff om hovrättens beslut fastställs vid överklagande.

“Det är en tragisk situation.” Så här hade åklagare Cecilia Aronsson att säga om mordet på Anna, 25, som inträffade den 2 juni förra året i Karlstad, enligt ett pressmeddelande från åklagaren.

I en park i staden mötte Anna ansikte mot ansikte med Erik Ridderstrle, en 20-årig man som hon aldrig tidigare hade träffat. Enligt ögonvittnen ska han ha verkat vara betydligt berusad. De två gick ombord på en buss för att återvända hem till henne.

Anna var i sin lägenhet när hon skickade följande meddelande till en vän:

Erik Ridderstråle Familj
Erik Ridderstråle Familj

“Det finns tillfällen när han försöker röra mig, men jag tar snabbt bort handen och säger”, stod det i textmeddelandet. Han var i en så dålig form, sa hon till sin vän, att hon inte ville skicka hem honom i det skicket. Enligt hans beskrivning var han “helt vaken”.

Anna hittades död en kort tid senare. Hennes död orsakades av att han använde händerna och ett föremål, som kan ha varit en mobiltelefon.

Anna, en 25-årig kvinna, mördades.
“Det är omöjligt att med säkerhet säga vilket föremål som användes. En mobiltelefon med en sådan design kan fungera som skydd i en nödsituation” I domen konstaterade tingsrätten att.

SIE KÖNNEN AUCH MÖGEN

Stephan Bosshard Vermögen

Isabell Werth Sohn Krankheit

Igor Jeftić Krankheit

Efter det försökte han sopa bort sina spår och sedan fly från området – och senare landet. Han misslyckades. Inspektörerna upptäckte att han saknade en biljett på ett tåg i Tyskland följande månad, och han satt häktad resten av månaden.

Enligt förundersökningen hade han redan tillbringat tid i städer som Stockholm, Köpenhamn och München, som alla hade rest till planking, enligt förundersökningen. Enligt åklagare Cecilia Aronsson, om hovrättens dom fastställs, får 20-åringen ett straff på 14 år, vilket hon anser är alldeles för kort.

  • Jag tror att straffvärdet för mordet bör höjas, och att han inte ska ges lika stor åldersrabatt som tingsrätten gjorde, säger biträdande chefsåklagaren, enligt Northwest Territories.

Varken polisen eller tingsrätten har lagt fram bevis för ett verkligt motiv för mordet. Åklagaren menar dock att Annas underlåtenhet att svara på gärningsmannens tillvägagångssätt kan vara ett möjligt motiv i detta fall. Hon tror dock inte att dådet var avsiktligt, utan snarare att “något gick sönder för honom”, som hon uppgav under rättegången, enligt Northwest Times.

Erik Ridderstråle Familj
Erik Ridderstråle Familj

SIE KÖNNEN AUCH MÖGEN

Sophia Thomalla Gewicht

Caitriona Balfe Kinder

Per Mertesacker Vermögen

Sonja Zekri Eltern


Like it? Share with your friends!

0
gamingforum