Familie Jelies Bevallen

'A Houseful of People' is een familie. De Jelies hebben hun negende kind verwelkomd. De familie Jelies uit Tollebeek ziet de afgelopen dagen het aantal kinderen in huis toenemen: het gezin, bekend van hun televisieprogramma Een Huis Vol, heeft op Facebook de geboorte van hun negende kind aangekondigd. .


0
Familie Jelies Bevallen
Familie Jelies Bevallen

‘A Houseful of People’ is een familie. De Jelies hebben hun negende kind verwelkomd. De familie Jelies uit Tollebeek ziet de afgelopen dagen het aantal kinderen in huis toenemen: het gezin, bekend van hun televisieprogramma Een Huis Vol, heeft op Facebook de geboorte van hun negende kind aangekondigd. .

Op zondagmiddag, om 14.02 uur, werd een dochter genaamd Johni geboren. Het is de achtste dochter van Janneke en Johan Jelies, die nog zeven andere kinderen hebben. Ze hebben acht dochters en een zoon, Harry, naast de acht dochters.

Er werd gehoopt dat de nieuwe aanwinst van Harry’s familie een jongen zou zijn door degenen die elke beweging van de familie volgden. Dat maakte voor Johan en Janneke geen verschil, die begin dit jaar bij de bekendmaking van de zwangerschap verklaarden zich geen zorgen te maken over de situatie.

SIE KÖNNEN AUCH MÖGEN

Stephan Bosshard Vermögen

Isabell Werth Sohn Krankheit

Igor Jeftić Krankheit

We hebben gisteravond ons kleine brave meisje mee naar huis genomen en we genieten momenteel volop van haar gezelschap. We zijn overweldigd door dankbaarheid en voelen ons ongelooflijk gelukkig dat we getuige zijn geweest van dit prachtige wonder.

Onze kinderen hebben er veel over te vertellen, maar dankzij de nieuwe uitzendingen van Een Huis Vol zul je er binnenkort veel van te zien krijgen’, schreven de blije ouders op hun Facebookpagina.

Familie Jelies Bevallen

Vanaf januari van dit jaar was het onduidelijk of het gezin zou worden opgenomen in een nieuw seizoen van Een Huis Vol op KRO-NCRV of dat ze te zien zouden zijn in een nieuwe reeks van Een Huis Vol op de VPRO.

Volgens een aankondiging van vorige week zal de familie Tollebeek een prominente rol spelen in verschillende van de nieuwe afleveringen, die vanaf 16 augustus twee weken op de televisie zullen worden uitgezonden. Het meisje is vernoemd naar Janneke’s zus en haar man, die beide overleden zijn.

SIE KÖNNEN AUCH MÖGEN

Sophia Thomalla Gewicht

Caitriona Balfe Kinder

Per Mertesacker Vermögen

Sonja Zekri Eltern


Like it? Share with your friends!

0
gamingforum