Franka Vedder Familie

Franka Vedder, uddannet fra Amsterdam Fashion Institute, har været indehaver af smykkemærket Franky siden 2017. Hun tog eksamen fra Fashion Institute i Amsterdam. 'Jeg udvikler konstant smykker for at fremhæve din frittalende og feminine holdning,' siger hun i sin professionelle mission.


0
Franka Vedder Familie
Franka Vedder Familie

Franka Vedder, uddannet fra Amsterdam Fashion Institute, har været indehaver af smykkemærket Franky siden 2017. Hun tog eksamen fra Fashion Institute i Amsterdam. ‘Jeg udvikler konstant smykker for at fremhæve din frittalende og feminine holdning,’ siger hun i sin professionelle mission.

Den verden kender godt navnet Vedder; hendes søstre Anne og Esther er indehavere af en blomstrende smykkevirksomhed, der har specialiseret sig i specialfremstillede stykker til enkeltpersoner.

Ved hjælp af Instagram udtrykker Anne og Esther deres kærlighed til deres søster og fortæller hende, at de synes, at hun og hendes mand er et “vidunderligt par.”

Freek var i et to-årigt forhold til tv-udsenderen Eva Jinek fra 2013 til 2015. Også hun udtrykker sin glæde over den gode nyhed. ‘Vidunderlig!!!!’ udbryder Eva, et rødt hjerte på brystet.

Franka Vedder Familie
Franka Vedder Familie

Til hvilket Freek svarer: ‘Hvor betænksomt af dig!’ Oplægsholder Chantal Janzen spørger humoristisk om, hvilken slags ‘vidunderligt dyr’ biologen har formået at fange. ‘Hvor smukt kan et par være?’ spørger Nikkie Tutorials som svar på spørgsmålet. Hollandske berømtheder som Monique Westenberg, Samantha Steenwijk, Leontine Borsato og Kaj Gorgels har alle vist deres påskønnelse for præstationen.

The Freek in the Wild – vært påstod i begyndelsen af ​​sidste år, at han var i et forhold til Robyn, som var 16 år yngre end ham. Imidlertid overlevede romantikken ikke længe. Hvordan Freek og Franka lærte hinanden at kende, er et mysterium på nuværende tidspunkt.


Like it? Share with your friends!

0
gamingforum