Ridder Van Kooten Ouders


0

Ridder Van Kooten Ouders – Knight Kooten (geboren op 1 december 1997 in Baarn, Nederland) is een Nederlandse acteur (stem), zanger, danser, presentator en model.

Van Kooten behaalde in 2015 zijn HAVO-diploma aan het Vathorst College, Amersfoort, Nederland. Daarvoor had hij zich echter al gevestigd als acteur.

Hij begon in 2007 met het volgen van muzieklessen aan de Kunstacademie in Amersfoort en vervolgens in 2009 aan de Theaterschool de Springplank, beide in de stad. Van 2011 tot 2013 was hij student aan de Dansacademie Lucia Marthas, waar hij een vooropleiding kreeg. In 2015 bezocht hij de!Kunsthumaniora, een kunstschool in Antwerpen.

Ridder Van Kooten Ouders
Ridder Van Kooten Ouders

Het kostte zijn ouders veel overtuigingskracht om er uiteindelijk mee in te stemmen hem een ​​carrière in de entertainmentindustrie te laten nastreven.

Toen je 11 jaar oud was, kreeg je de kans om op te treden in je eerste grote musical. Wat geweldig dat je op zo’n jonge leeftijd al je doelen kon identificeren. Dat is iets waar ik blij mee ben! Inderdaad, van jongs af aan was ik niet bang om mezelf en mijn verlangens te uiten.

Niemand in mijn familie heeft eerdere expertise in de entertainmentindustrie, dus alles wat ik heb gedaan, is uit eigen initiatief voortgekomen. Ik herinner me dat mijn ouders tegen me zeiden toen ik wat ouder was: ‘Wees voorbereid, want je zult snel het stadium bereiken waarop iedereen zal denken dat wat je doet gek is.’ Dat klopte precies. Veel van mijn leeftijdsgenoten, vooral in mijn tweede jaar van de middelbare school, vonden het vreemd dat ik me als jongen kleedde en met hen danste…

Hoewel ik me niet bewust was van wat anderen dachten, redeneerde ik dat als ik mijn beroep uitoefenen – en dat wilde ik heel graag – ik zou door moeten gaan, hoe krankzinnig andere mensen ook denken dat ik ben. Wie volhardt, wordt beloond.”

Ridder Van Kooten Ouders
Ridder Van Kooten Ouders


Like it? Share with your friends!

0
gamingforum

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *