Sofia Hellqvist Föräldrar

Sofia Hellqvist Föräldrar - Prinsessan Sofia, hertiginna av Värmland (född Sofia Kristina Hellqvist; 6 december 1984) är medlem i den svenska kungafamiljen och är dotter till kung Carl XVI Gustaf av Sverige.


0

Sofia Hellqvist Föräldrar – Prinsessan Sofia, hertiginna av Värmland (född Sofia Kristina Hellqvist; 6 december 1984) är medlem i den svenska kungafamiljen och är dotter till kung Carl XVI Gustaf av Sverige.

Sofia var en glamourmodell och reality -tv -tävlande innan hon gifte sig med prins Carl Philip 2015, när hon höjdes till positionen som prinsessa av Sverige.

Det är genom deras tre söner som den svenska tronen kommer att ärvas. Prins Alexander är den femte i följd, följt av prins Gabriel och sedan prins Julian, som är den sjätte och sjunde.

Sofia Hellqvist Föräldrar
Sofia Hellqvist Föräldrar

Hon föddes 1984 på Danderyds sjukhus i Danderyd till en svensk mamma, Marie Britt Rotman (född 1957), som arbetade som marknadschef inom plastindustrin, och en dansk -svensk pappa, Erik Oscar Hellqvist (född 1949), som arbetat som anställningsrådgivare på arbetsförmedlingen. Sofia Hellqvist är den yngsta av tre barn. Den 26 maj 1985 döptes hon i Tibble Church.

Hon flyttade till lvdalen när hon var sex år. Hon har två systrar, Lina Hellqvist (som arbetar som humanitär projektsamordnare och född 1982) och Sara Hellqvist (som arbetar som lärare) (kriminolog, [4] född 1988).

Hon gick på lvdalen Montessori School och lvdal School, där hon utmärkte sig. Hon gick på Vansbro Education Center, där hon studerade konstprogrammet.

Hellqvist publicerades på fotografier i herrtidningen Slitz när hon var 20 år gammal, bara klädd i bikinibotten och en levande boa -förträngare lindad runt hennes överkropp.

Hon röstades senare till Miss Slitz 2004 av tidningens läsare. Dessa fotografier publicerades på nytt av Expressen efter att hennes förhållande till prins Carl Philip offentliggjordes 2010. Efter hennes seger i Miss Slitz kastades Hellqvist i Paradise Hotel realityshow på TV4, där hon avancerade ända till sista omgången.

Under showens gång engagerade hon sig i en mycket publicerad fejd med Olinda Castielle, och hon röstade slutligen Castielle utanför showen.

Hon flyttade till New York 2005 för att studera redovisning med en koncentration i affärsutveckling.

Hon har också studerat global etik, barn- och ungdomsvetenskap, barnkommunikation och FN: s barnkonvention både i teori och praktik vid Stockholms universitet, där hon för närvarande är doktorand.

Sofia Hellqvist Föräldrar
Sofia Hellqvist Föräldrar

Hon är också en certifierad yogainstruktör, och hon har tidigare arbetat inom området i New York City.

När hon återvände till Sverige studerade hon vid Stockholms universitet, där hon också arbetade deltid som servitris och modemodell.

Hellqvist nämndes i några tidningar för att hon kysste den amerikanska vuxenfilmstjärnan Jenna Jameson i Las Vegas för att filma en svensk version av realityshowen Paradise Hotel, som sändes i Sverige.

Sofia Hellqvist Föräldrar

Sofia Hellqvist Föräldrar

Marie Hellqvist & Erik Hellqvist


Like it? Share with your friends!

0
gamingforum