Tobias Van Dieken Familie

Tobias van Dieken (geboren 1980 in Bonn, Duitsland) is een Duitse acteur die op het podium en in televisieproducties heeft gestaan.


0
Tobias Van Dieken Familie
Tobias Van Dieken Familie

Tobias van Dieken (geboren 1980 in Bonn, Duitsland) is een Duitse acteur die op het podium en in televisieproducties heeft gestaan.

Tobias van Dieken is geboren en getogen in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Van 2000 tot 2003 studeerde hij acteren aan de prestigieuze Otto Falckenberg School in München, waar hij cum laude afstudeerde.

Verschillende optredens volgden, waaronder optredens in het Schauspielhaus Wuppertal en het Theater Bonn, onder andere in Duitsland. Sinds 2003 maakt Van Dieken deel uit van het Volkstheaterensemble uit München, waar hij verschillende rollen vertolkt.

SIE KÖNNEN AUCH MÖGEN

Stephan Bosshard Vermögen

Isabell Werth Sohn Krankheit

Igor Jeftić Krankheit

Naast zijn toneelwerk is van Dieken in verschillende rollen op televisie en op het grote scherm te zien. Van 2005 tot 2006 was hij te zien in de comedyserie Arme Millionär, waar hij de rol speelde van Christoph Münzberger, die werd uitgezonden op het RTL-netwerk.

De vrolijke geneeskundestudent Ferdinand Frey, door hem gespeeld in verschillende afleveringen van de ARD-kliniekserie In alle vriendelijkheid, verscheen in het jaar 2010 een paar keer. In 2012 werkte Van Dieken samen met Mira Bartuschek en Peter Bongartz aan de ARD-televisieserie Heiter bis tödlich: Fuchs und Gans, waarin ze als commissarissen dienden.

Inderdaad. Sinds 2006 werk ik als freelancer en blijf ik optreden in het Volkstheater van München en in films. Bovendien zijn er zo nu en dan langere hiaten. Thuis ben ik de hoofdkostwinner. Ik ga winkelen, kook heel graag en lees graag… Ik geef toe dat schoonmaken op dit moment niet per se mijn favoriete bezigheid is.

Hij is vooral bekend van films als Summer Storm, Sams in Luck, Alone, maar ook van televisieseries als Poor Millionaires, Schoolgirls, Merry to Deadly – Fox en Goose, onder andere.

Tobias Van Dieken Familie
Tobias Van Dieken Familie

Eerst en vooral vond ik de voortgang van het verhaal en de aandachtige omgang met alle personages intrigerend, vooral de figuur van Sveta (Anna Unterberger), een Roemeens meisje dat vanuit het niets in dit vreemde land terechtkomt.

Alsof er een engel van een andere planeet is verschenen en de wereld heeft verwoest en aan het licht heeft gebracht wat al geruime tijd onder de oppervlakte sluimert. Dat heeft een vrij unieke energie. ‘De buffels zijn los!’ is zonder twijfel een thuislandfilm, maar het doet het in een heel aparte vertelstijl die ik ongebruikelijk vond.

SIE KÖNNEN AUCH MÖGEN

Sophia Thomalla Gewicht

Caitriona Balfe Kinder

Per Mertesacker Vermögen

Sonja Zekri Eltern


Like it? Share with your friends!

0
gamingforum